Habo GWW
NEEM CONTACT MET ONS OP: 070 - 322 20 22

Herinrichting winkelgebied Statenkwartier

De Frederik Hendriklaan, de Willem de Zwijgerlaan en de Aert van der Goesstraat zijn onderdeel van een belangrijk winkelgebied in het Statenkwartier.

Het (winkel)gebied krijgt een betere inrichting en een aantrekkelijke uitstraling die past bij dit deel van het Statenkwartier. Het ontwerp voor de inrichting is gemaakt samen met winkeliers, vastgoedeigenaren en omwonenden. Om de verkeersveiligheid voor het gehele winkelgebied te verbeteren gaat de verkeerssnelheid omlaag naar 30 kilometer per uur. Dit geldt ook voor de kruising Frederik Hendriklaan-Willem de Zwijgerlaan. Er komen meer en grotere laad- en losplaatsen, waarmee het (dubbel)parkeren op de rijbaan wordt tegengegaan.

Planning

Wij starten met deze werkzaamheden medio mei 2019 en verwachten het project in het derde kwartaal van 2020 af te ronden.

Actuele projectinformatie

Onze omgevingsmanager Tamara Weber is uw vaste aanspreekpunt voor vragen over dit project. Zij is bereikbaar op 06 - 18 87 85 85. U kunt ook een email sturen naar statenkwartier@habogww.nl. U kunt ook de App “HABO GWW” downloaden voor uw smartphone in de Playstore of Appstore. Hierin vindt u alle actuele informatie over dit project.