Habo GWW
NEEM CONTACT MET ONS OP: 070 - 322 20 22

Uitvoerder O&R gezocht!

Ben jij die vakman of vakvrouw die als geen ander weet wat er nodig is om een project tot een succes te maken? Die naast een uitstekend technisch inzicht ook een goed ontwikkeld gevoel voor geld, kwaliteit en planning heeft? Die er voor zorgt dat engineering en uitvoering naadloos in elkaar overgaan?

Dan pas jij zeker in ons team!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van jouw project(en) in de provincie Zuid-Holland en aangrenzende provincies. Naast de dagelijkse leiding aan ons eigen personeel stuur je ook onze comakers aan. Jij hebt je materiaal / materieel en (financiële) administratie op orde en werkt altijd met oog voor veiligheid en kwaliteit. Je krijgt de ruimte en vertrouwen om projecten optimaal uit te voeren. Daarbij heb je oog voor wensen van onze klanten en de omgeving waarin je werkt.

Wie ben jij?

Je bent een uitvoerder die sterk communiceert. Je kan goed luisteren, jezelf helder en positief uitdrukken en op constructieve wijze met verschillende belangen omgaan. Je herkent knel- en verbeterpunten op een project en weet daar flexibel en oplossingsgericht mee om te gaan, zonder het rendement uit het oog te verliezen en met een vooruitziende blik.
Daarnaast:

  • Functioneer je op  MBO/HBOniveau
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder
  • Heb je ervaring met multidisciplinaire projecten
  • Hebben RAWbestekken en UAV (-GC) contracten geen geheimen voor jou

Lijkt het je wat?

Wij bieden jou een fulltime baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je komt te werken bij een bedrijf met een hecht team, waar de menselijke maat centraal staat.
We gaan graag het gesprek met je aan! Bel 070 322 20 22 en vraag naar Monique Siedenburg óf stuur een mailtje aan info@habogww.nl voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

OOK INTERESSANT VOOR JOU