Habo GWW
NEEM CONTACT MET ONS OP: 070 - 322 20 22

Uitvoerder GWW gezocht!

Vacature Uitvoerder GWW


Den Haag, de mooiste stad achter de duinen!
Waar jij kunt werken in de Schilderswijk, aan de Lange Poten of op het Plein.


Ben jij die vakman of vakvrouw in hart en nieren die graag Den Haag nog mooier maakt? Een uitvoerder die samen met het team zorgt dat er een waanzinnig resultaat wordt bereikt waar iedereen trots op is? Werk jij graag bij een echt Haags bedrijf, waar mensen nog ouderwets voor elkaar klaar staan en afspraken worden nagekomen? Dan pas jij zeker in ons team!
 

Wat ga je doen?


Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van jouw project(en). Veel van deze projecten zijn in Den Haag of daar vlakbij. Naast de dagelijkse leiding aan ons eigen personeel stuur je ook onze comakers aan. Jij hebt je materiaal en materieel op orde en werkt altijd met oog voor veiligheid en kwaliteit. Je krijgt de ruimte en vertrouwen om projecten optimaal uit te voeren. Daarbij heb je oog voor de omgeving waarin je werkt en kun jij met de meest uiteenlopende mensen overweg.
 

Wie ben jij?


Je bent een uitvoerder die sterk communiceert. Je kan goed luisteren, jezelf helder en positief uitdrukken en op constructieve wijze met verschillende belangen omgaan. Je herkent knel- en verbeterpunten op een project en weet daar flexibel en oplossingsgericht mee om te gaan, zonder het rendement uit het oog te verliezen en met een vooruitziende blik.
Daarnaast:

  • Functioneer je op  MBO/HBO-niveau
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder (bij voorkeur in de GWW)
  • Heb je ervaring met multidisciplinaire riolerings- en (her)inrichtingsprojecten
  • Leef jij op van projecten in binnenstedelijke gebieden op aansprekende locaties
  • Hebben RAW-bestekken en UAV-contracten geen geheimen voor jou


Lijkt het je wat?


Wij bieden jou een fulltime baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je komt te werken bij een bedrijf met een hecht team, waar de menselijke maat centraal staat.

We gaan graag het gesprek met je aan! Bel 070 322 20 22 en vraag naar Monique Siedenburg óf stuur een mailtje aan hr@habogww.nl voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

OOK INTERESSANT VOOR JOU