Habo GWW
NEEM CONTACT MET ONS OP: 070 - 322 20 22

Grondwerker gezocht!

Ben jij al die vacatures ook zo zat? Ben jij gewoon op zoek naar mooi werk met goede arbeidsvoorwaarden en waar er goed voor je gezorgd wordt? 

Dan is HABO GWW de werkgever waar jij naar op zoek bent!
Wat maakt werken bij HABO GWW nou zo speciaal? Wij bieden gewoon mooi werk, met continuïteit en waarin we elkaar vertrouwen, plezier hebben in én op het werk, niet weglopen van problemen, maar deze samen oppakken en aanpakken, waarbij wij continue proberen te verbeteren en vernieuwen. Dat is waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds voor staan.

Wat wij bieden?


Werk. “Mooi” werk met diversiteit in projecten en dat ook nog vaak in het binnenstedelijk gebied. Van klein tot groot en van complex tot wat simpeler.
Om deze projecten te realiseren hebben wij echte aanpakkers nodig, zonder poespas, mensen die liever buiten werken dan hele dagen achter een scherm zitten op kantoor. Sportschool? Die heb je niet meer nodig, al hebben we ook veel innovatieve oplossingen om je werk makkelijker te maken. Daar zijn we best een beetje trots op. Wist je dat we de Gouden Straatsteen hebben ontvangen omdat wij dé pionier zijn op het gebied van machinaal bestraten?
Uiteraard krijg je een goed salaris en mooie arbeidsvoorwaarden, hier vertellen we je graag persoonlijk meer over.

Wat vragen wij daarvoor terug?

 

Het is fijn als je ervaring hebt in de Grond-, Weg- en Waterbouw, nog fijner als je ook het een en ander weet van Riooltechniek en (her) inrichtingsprojecten. Heb je dat niet maar lijkt het je gewoon mooi om bij ons te komen werken? Dan helpen wij je graag aan de juiste werkervaring en eventuele opleidingen. We investeren graag in jouw toekomst!
We gaan voor de lange termijn, we zoeken geen collega’s die een tijdelijk baantje zoeken maar collega’s die onderdeel worden van onze familie. Samen werken we verder aan een mooier Den Haag en omgeving. 

Ben jij onze nieuwe collega?

 

Gaan wij samenwerken? Zie jij jezelf onderdeel worden van onze familie, want dat zijn we een echte familie. We zorgen voor elkaar in goede en in minder goede periodes. We werken hard maar hebben ook ontzettend veel plezier met elkaar. Op het werk en daarbuiten. 

We komen graag met je in contact, je mag ons bellen, mailen, langskomen of wij komen naar jou toe. Binnen 24 uur zoeken we contact met jou.

We zullen goed voor je zorgen. Beloofd. 

OOK INTERESSANT VOOR JOU